Règâh Rub Recept

Print

Dirty Balls of Meat

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Dirty Meat Ball. Lekkere, smerige, gehaktballen. Dat maak je gemakkelijk met Regâh Rub Ol’Timers Dirty Hogs. Deze rub brengt je een authentieke gehaktbal met een Haags tintje.

  • Recep Auteuâh: Recept van de Rokende Règâhs
  • Voâhberèding: 10 minutes
  • Kauktèd: 30 minutes
  • Totale duâh: 40 minutes
  • Kategaurie: Hoofdgerecht
  • Keuke: Nederlandse keuken

Ingredients

Hoeveil keâh

Instructions

  1. Doe alles bij elkaar in een kom en meng het stevig. Je merkt dat door goed kneden de gehaktballen beginnen te plakken. Dat is top. Dat betekent dat je bijna klaar bent en mooie stevige ballen gaat krijgen.
  2. Zet nu een pan met een dikke bodem op het vuur. Doe een flinke klont roomboter met een scheutje olie in de pan en zet het vuur half aan. Laat de pan nu op het gemakt lekker heet worden. Zodra de boter begint te verkleuren braad je de gehaktballen aan in de pan. Zodra er overal een lekkere korst op zit doe je het vuur laag en de deksel op de pan.
    Laat de pan nu even een tijdje sudderen en voeg na 10 minuten 100ml water toe. Zodra de ballen een interne temperatuur van 65/70c hebben bereikt zijn ze klaar.

Heb jij dit recept gemaakt?

Deel het online en tag @RokendeRegahs en gebruik hashtag #RegahRubClub


AnderE aanraders

nl_DH Haags